Een verrijking voor de buurt:

Wat is er fijner voor kinderen om lekker buiten te spelen. Het is helemaal leuk om dit met allerlei vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt te doen. Een pannaveldje biedt hiervoor een geweldige mogelijkheid. Kinderen uit de hele buurt kunnen bij elkaar komen om gezellig een balletje te trappen. Hierdoor is een pannaveldje een verrijking voor de hele buurt!

Overal toepasbaar

Een pannaveld is op veel plekken een leuke toevoeging. Het pannaveld komt zeer van pas op bijvoorbeeld het schoolplein of de sportvereniging. Ook bij u in de buurt is een pannaveldje een echte waardevolle toevoeging. Het brengt de buurt en de kinderen bij elkaar, een mooie reden om lekker buiten te spelen.

Een groot succes

Een pannaveld biedt zeer veel mogelijkheden om te spelen en lekker te kunnen voetballen. Kinderen uit de hele buurt komen er bij elkaar om samen te spelen. Door het mooie groene kunstgras zorgt een pannaveld daarnaast ook voor veel kleur. Of het pannaveldje nou op het schoolplein, bij de sportvereniging of gewoon bij u in de buurt is, het zal een groot succes zijn!

Meer weten? Vraag
een offerte aan

  • 30 jaar ervaring
  • Groenspecialist
  • Deskundig in voorbereiding en uitvoering
  • Persoonlijk contact
  • Gebruik van duurzame producten