En wat wilt u allemaal kunnen doen in uw tuin?

Voor kinderen is een groot grasveld natuurlijk fijn om te spelen, of misschien zelfs een pannaveld of hockey veldje erbij. Fruitbomen zijn altijd leuk en dynamisch, een heerlijke plek om te zonnen, natuurlijk een plek om met z’n allen te eten en te genieten, lekker de BBQ aan, en zo zijn er nog meer wensen te verzinnen. Voor ieder wat wils en wij maken het graag voor u.

Wij hebben inmiddels al vele projecten op onze naam staan: villatuinen, boerderijtuinen en tv-tuinen. Hier zijn wij al bijna 30 jaar met passie en enthousiasme mee bezig. Stap voor stap gaan wij met u het proces in, om uw wensen, de praktische haalbaarheid, technische hoogstandjes en het budget passend te maken en om te toveren tot een fantastische tuin!

Kortom, Balkenende Hoveniers heeft verschillende (grote) projecten succesvol afgerond en wil graag met zijn kennis en kunde meedenken, ontwerpen en uitvoeren voor uw droomtuin! 

Veel ruimte, veel mogelijkheden

Een grote tuin is natuurlijk heel mooi, en wij weten hoe u er mee om kunt gaan! In een grote tuin is beplanting heel belangrijk, hoeveel onderhoud wilt u hebben, hoeveel tijd wilt u eraan besteden? Loopt uw tuin over in een park, dan is het mooi om deze overgang vloeiend te laten verlopen zodat het de tuin een wijds gevoel geeft. Hoe hoog en groot worden de bomen die geplant worden en is er een mooie plek voor een vijver? De borders vullen met prachtige vaste planten die het gehele jaar bloeien.

Meer weten?
Stel een vraag
aan onze expert Marcel

  • Vakkundig
  • Klantgericht
  • Ruim 20 jaar ervaring