Een bijzonder dak boven uw hoofd

Daktuinen zijn er in 2 soorten:

  • Sedum daktuinen of groen dak, deze werken isolerend en kunnen het grijze zicht van bijvoorbeeld het dak van een schuur of garage veranderen in een bloeiend groen dak. Een  milieuvriendelijke oplossing. Zie onze pagina duurzaam hierover.
  • Sierdaktuinen, veelal te vinden in de stad. Het verruimen van uw woning door een dakterras te maken en te genieten van de stadslijnen. Door gebruik van kunstgras of beplanting maakt u een leuke sfeer op uw dakterras of balkon. Een prachtige groene oase midden in de stad. Ook kunstgras kan hier een mooie toevoeging in zijn. Deze hebben we in verschillende groen kleuren, maar antraciet of bruin kan ook heel mooi zijn!

Sierdaktuinen zijn prima geschikt voor een appartement, een bovenwoning of een penthouse. Zo kunt u over een prachtig groene tuin beschikken en daar lekker in ontspannen en genieten. Een groen dak geeft rust en ontspanning, en dat kan heel plezierig zijn in het drukke leven wat iedereen heeft.

Een bijzonder dak boven uw hoofd

Groene daken hebben de toekomst! Met sedum begroeid, een groen dak of een daktuin. Steeds vaker willen klanten uitzicht op een groen dak, de stad vergroenen, hun pand verkoelen of een groene werkomgeving creëren!

Een daktuin kan dan uitkomst bieden, niet ieder dak is echter zomaar geschikt. Daarom kijken en denken wij graag met u mee.

Hoe groen wilt u uw omgeving maken? 

Meer weten?
Stel een vraag
aan onze expert Marcel

  • Vakkundig
  • Klantgericht
  • Ruim 20 jaar ervaring