Wat is er mogelijk

In een stadstuin of kleine tuin wordt vaak gebruik gemaakt van verticale tuinen en/of groene gevels.  Op deze manier haal je toch het groen naar binnen voor het echte tuin gevoel. Verticale tuinen hebben andere aandacht nodig als het gaat om de bodem, beregening en installatie. Wij maken een ontwerp met een beplantingsplan, doen de installatie en regelen het onderhoud. Voor het installeren hebben we vakmanschap in huis die een speciale cursus hebben gevolgd om dit professioneel en duurzaam te kunnen installeren.

Kruidentuin

Ook een kruidentuin wordt verticaal gemaakt, ideaal voor bij de barbecue plek, verse kruiden tijdens het diner.

Ook mogelijk tegen een gevel van een pand in een winkelstraat of gewoon tegen een schuur om deze op te pimpen. En bij je terras om een intieme plek te creëren!

Kijk voor inspiratie op www.vertiplant.nl

Een groene wand

Verticale tuinen worden steeds meer toegepast, en succesvol omdat bewezen is dat groen het welzijn van de mens bevordert. Zeker in een stad of kleine ruimtes wordt het veelvuldig toegepast. Een groene wand geeft veel beplanting zonder dat er veel m2 voor nodig zijn. Het bevordert ook het luchtklimaat, geeft mensen een prettig gevoel en ziet er sfeervol uit. We denken graag met u mee om de gevels, schutting, kale muur of bedrijfspand groen te maken.