Arjan

Arjan

Ontwerp, Contact

Al 35 jaar ontwerper en hovenier in hart en nieren! Grote passie voor alles wat groen is, hij is het creatieve brein achter Balkenende hoveniers en heeft direct contact met de klanten. Zijn enthousiasme deelt hij graag met u. Tevens eigenaar.

Sonja Balkenende

Sonja

Projecten

De spil binnen de organisatie en regelt alles achter de schermen. Van oorsprong ligt haar hart bij styling en fashion maar heeft nu de focus op onze stijlvolle site, social media, planning, administratie en is eigenaar van het bedrijf.

Marcel

Marcel

Aanleg

Bekend in de regio! Onze vakman voor het aanleggen van hoogwaardige tuinen. Al ruim 20 jaar werkzaam bij Balkenende Hoveniers. Met zijn glimlach, passie en vakkennis tovert hij voor iedere klant een droomtuin.

Gert

Gert

Onderhoud

Bekend in de regio! Onze onderhoudsman binnen ons bedrijf. Al ruim 25 jaar onderhoudt Gert vele tuinen van onze klanten met alle liefde en passie voor elke tuin. Een echte vakman die alles weet over uw tuin en beplanting.

Femke

Femke

Onderhoud

Dé vakvrouw voor al het tuin onderhoud. Gedreven en vakkundig gaat Femke te werk, bomen zijn haar specialiteit. Als geen ander weet zij alles van beplanting en maakt ze graag met de klant een plan voor de tuin.

Ben

Ben

Aanleg, Kunstgras

Werkt met veel enthousiasme aan uw tuin. Schuttingen plaatsen kan hij als de beste en ook het onderhoud en kunstgras aanleggen draait hij zijn hand niet voor om. Een topper!

Pau Ming

Pau Ming

Gras maaien

Absoluut een topper in alle onderhoudswerkzaamheden. Gras maaien, bosmaaien, harken en schoffelen zijn de specialiteiten. Door zijn enthousiasme leeft uw tuin weer op.

Erwin

Erwin

Aanleg, Kunstgras

Inmiddels veel ervaring met tuinaanleg en tuinonderhoud. Altijd enthousiast. Werkt nauwkeurig en communiceert prettig met de klanten. Vol passie voor groen en tuinen.

Joel

Joel

Aanleg

Met de juiste nauwkeurigheid en passie maakt hij prachtige tuinen. Zijn specialiteit is het leggen van kunstgras, leggen van tegels en bouwen van veranda’s en schuren. Een topper in de tuin.

Henk-Jan

Henk-Jan

Kunstgras offerte

Onze kunstgras specialist. Een ware kenner van kunstgras, de diverse soorten weet hij zonder aarzelen. Hij adviseert u graag met zijn enthousiasme, kennis en kunde.

Onze experts

Meer weten? Vraag
een offerte aan

  • 30 jaar ervaring
  • Groenspecialist
  • Deskundig in voorbereiding en uitvoering
  • Persoonlijk contact
  • Gebruik van duurzame producten