Arjan

Arjan

Ontwerp, Contact

Al 35 jaar ontwerper en hovenier in hart en nieren! Grote passie voor alles wat groen is, hij is het creatieve brein achter Balkenende hoveniers en heeft direct contact met de klanten. Zijn enthousiasme deelt hij graag met u. Tevens eigenaar.

Sonja Balkenende

Sonja

Projecten

De spil binnen de organisatie en regelt alles achter de schermen. Van oorsprong ligt haar hart bij styling en fashion maar heeft nu de focus op onze stijlvolle site, social media, planning, administratie en is eigenaar van het bedrijf.

Marcel

Marcel

Aanleg

Bekend in de regio! Onze vakman voor het aanleggen van hoogwaardige tuinen. Al ruim 20 jaar werkzaam bij Balkenende Hoveniers. Met zijn glimlach, passie en vakkennis tovert hij voor iedere klant een droomtuin.

Gert

Gert

Onderhoud

Bekend in de regio! Onze onderhoudsman binnen ons bedrijf. Al ruim 25 jaar onderhoudt Gert vele tuinen van onze klanten met alle liefde en passie voor elke tuin. Een echte vakman die alles weet over uw tuin en beplanting.

Joeri

Aanleg

Joeri is een leerling hovenier die van aanpakken weet. Onderhoud, aanleg en kunstgras, zijn brede interesse maakt dat hij veel kan. Een topper met groene vingers wat hem met de paplepel is ingegoten.

Femke

Femke

Onderhoud

Dé vakvrouw voor al het tuin onderhoud. Gedreven en vakkundig gaat Femke te werk, bomen zijn haar specialiteit. Als geen ander weet zij alles van beplanting en maakt ze graag met de klant een plan voor de tuin.

Ben

Ben

Aanleg, Kunstgras

Werkt met veel enthousiasme aan uw tuin. Schuttingen plaatsen kan hij als de beste en ook het onderhoud en kunstgras aanleggen draait hij zijn hand niet voor om. Een topper!

Jelle

Jelle

Aanleg

Assistent hovenier bij het aanleg team. Werkt veel samen met Marcel en zijn een goed duo. Met vereende krachten, plezier en passie voor het vak levert hij prachtig werk. Passie voor groen.

Pau Ming

Pau Ming

Gras maaien

Absoluut een topper in alle onderhoudswerkzaamheden. Gras maaien, bosmaaien, harken en schoffelen zijn de specialiteiten. Door zijn enthousiasme leeft uw tuin weer op.

Erwin

Erwin

Aanleg, Kunstgras

Inmiddels veel ervaring met tuinaanleg en tuinonderhoud. Altijd enthousiast. Werkt nauwkeurig en communiceert prettig met de klanten. Vol passie voor groen en tuinen.

Joel

Joel

Aanleg

Met de juiste nauwkeurigheid en passie maakt hij prachtige tuinen. Zijn specialiteit is het leggen van kunstgras, leggen van tegels en bouwen van veranda’s en schuren. Een topper in de tuin.

Wesley

Wesley

Kunstgrasgigant

De adviseur voor al uw kunstgras. Wesley is de manager van ons filiaal Kunstgrasgigant in Noordwijkerhout, hij adviseert ook graag bij u in de tuin, denkt graag met de klant mee en is altijd enthousiast.

Gerhard

Gerhard

Kunstgras onderhoud en service

In opleiding bij ons bedrijf en snijdt al het kunstgras op maat. Hij is zeer nauwkeurig en weet van aanpakken. Gaat ook graag met de hoveniers mee, door zijn brede interesse heeft hij inmiddels veel vakkennis en adviseert u daarom graag.

Justan Balkenende

Justan

Kunstgras bestellen

Onze kunstgras specialist. Een echte kenner van kunstgras, hij adviseert onze klanten nauwkeurig met veel deskundigheid. Daarnaast legt, snijdt, meet en bezorgt Justan kunstgras.

HenkJan

Henk-Jan

Kunstgras offerte

Onze kunstgras specialist. Een ware kenner van kunstgras, de diverse soorten weet hij zonder aarzelen. Hij adviseert u graag met zijn enthousiasme, kennis en kunde.

Onze experts

Meer weten? Vraag
een offerte aan

  • 30 jaar ervaring
  • Groenspecialist
  • Deskundig in voorbereiding en uitvoering
  • Persoonlijk contact
  • Gebruik van duurzame producten