Arjan

Arjan

Ontwerp, Contact

Al 35 jaar ontwerper en hovenier in hart en nieren! Grote passie voor alles wat groen is, hij is het creatieve brein achter Balkenende hoveniers en heeft direct contact met de klanten. Zijn enthousiasme deelt hij graag met u. Tevens eigenaar.

Sonja Balkenende

Sonja

Projecten, Contact

De spil binnen de organisatie en regelt alles achter de schermen. Van oorsprong ligt haar hart bij styling en fashion maar heeft nu de focus op onze stijlvolle site, social media, planning, administratie en is eigenaar van het bedrijf.

Marcel

Marcel

Aanleg, Projecten

Bekend in de regio! Onze vakman voor het aanleggen van hoogwaardige tuinen. Al ruim 20 jaar werkzaam bij Balkenende Hoveniers. Met zijn glimlach, passie en vakkennis tovert hij voor iedere klant een droomtuin.

Gert

Gert

Onderhoud, Duurzame tuin

Bekend in de regio! Onze onderhoudsman binnen ons bedrijf. Al ruim 25 jaar onderhoudt Gert vele tuinen van onze klanten met alle liefde en passie voor elke tuin. Een echte vakman die alles weet over uw tuin en beplanting.

Femke

Femke

Onderhoud, Beplanting

Dé vakvrouw voor al het tuin onderhoud. Gedreven en vakkundig gaat Femke te werk, bomen zijn haar specialiteit. Als geen ander weet zij alles van beplanting en maakt ze graag met de klant een plan voor de tuin.

Expert Erwin

Erwin

Ontwerp, Aanleg

Erwin heeft veel ervaring met tuinaanleg en tuinonderhoud. Hij werkt nauwkeurig en communiceert prettig met de klanten. Vol passie voor groen en tuinen is hij ook begonnen aan een studie tuinarchitect.

Ben

Ben

Aanleg, Kunstgras, Projecten

Werkt met veel enthousiasme aan uw tuin. Schuttingen plaatsen kan hij als de beste en ook het onderhoud en kunstgras aanleggen draait hij zijn hand niet voor om. Een topper!

Expert Mark

Mark

Duurzame tuin, Aanleg

Met toewijding en enthousiasme zet Mark zich in voor het creëren van prachtige tuinen. Hij zet zich vol energie in om met zijn passie voor tuinen uw droomtuin te realiseren. Een echte vakman!

Pau Ming

Pau Ming

Winterklaar maken, Voorjaarsbeurt, Gras maaien

Absoluut een topper in alle onderhoudswerkzaamheden. Gras maaien, bosmaaien, harken en schoffelen zijn de specialiteiten. Door zijn enthousiasme leeft uw tuin weer op.

Expert Rob

Rob

Voorjaarsbeurt, Onderhoud, Kunstgras onderhoud en service

Samen met Pau Ming vormt Rob het groene duo. Hij is een expert in tuinonderhoud en knapt u tuin helemaal op. Naast zijn werk is hij ook onderhoudsvrijwilliger bij stichting AAP. Een echte natuurliefhebber dus!

Expert Mike

Mike

Kunstgras, Duurzame tuin, Aanleg

Na zijn start als leerling-hovenier heeft Mike de hoveniersopleiding succesvol afgerond. Met zijn groene vingers is hij een expert in het grond- en plantwerk. Hij is gedreven in het werk en met zijn enthousiasme en grote glimlach maakt hij van elk tuinproject een succes!

Expert Yvan

Yvan

Aanleg, Onderhoud

De jongste expert, maar een echte aanpakker. Het enthousiasme van Yvan en zijn passie voor groen stralen door in zijn werk. Als leerling-hovenier is hij bedreven in zowel het tuinonderhoud als ook de tuinaanleg. Met frisse ideeën en een flinke bak energie laat hij uw tuin bloeien!

Henk-Jan

Henk-Jan

Kunstgras offerte, Werkvoorbereiding

Onze kunstgras specialist. Hij adviseert u graag met zijn enthousiasme, kennis en kunde. Tevens onze werkvoorbereider voor diverse projecten.

Onze experts

Meer weten? Vraag
een offerte aan

  • 30 jaar ervaring
  • Groenspecialist
  • Deskundig in voorbereiding en uitvoering
  • Persoonlijk contact
  • Gebruik van duurzame producten