Midgetgolf Amsterdam

Balkenende Hoveniers heeft met trots midgetgolfbanen aangelegd en gerestaureerd, waarbij we de magie van dit tijdloze plezier hebben hersteld en verbeterd. Onze inzet voor vakmanschap en precisie komt tot uiting in elk detail van deze projecten.

Of het nu gaat om het creëren van geheel nieuwe midgetgolfbanen of het herstellen van bestaande, wij begrijpen dat deze recreatieve bestemmingen geliefd zijn bij mensen van alle leeftijden. Onze ervaren hoveniers hebben zich toegelegd op het ontwerpen van uitdagende en vermakelijke parcoursen, met oog voor landschapsarchitectuur en beplanting om een gastvrije en ontspannende sfeer te creëren.

Balkenende Hoveniers nodigt u uit om onze passie voor midgetgolfbanen te ervaren. Als u op zoek bent naar een midgetgolfbaan die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is, of als u een bestaande baan wilt herstellen, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Laat ons uw visie van een midgetgolfparadijs realiseren, waar mensen van alle leeftijden kunnen genieten van plezier en ontspanning. Bij Balkenende Hoveniers staan we klaar om uw recreatieve ruimte nieuw leven in te blazen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw midgetgolfproject te bespreken.