Op diverse locaties hebben wij de tuinen en balkons van zorgcentra een opknapbeurt gegeven. De bewoners van een zorgcentra gaan niet regelmatig de deur uit. Ze vinden het wel fijn om met elkaar gezellig buiten te zitten op het balkon of in de gemeenschappelijke tuin.

En natuurlijk is het dan prettig om in een sfeervolle opgeruimde tuin te kunnen genieten. Bij diverse zorgcentra hebben wij dit met groot succes gedaan. Sommige tuinen konden we omtoveren door kleine aanpassingen, zoals het snoeien van grote bomen, aanleg van  een terras of het aanleggen van kunstgras. Ook op kunstgras kun je tuinmeubels plaatsen, en dan hoeft een terras niet grijs en saai te zijn maar wordt opgevrolijkt door fris gras.

Bij andere projecten hebben we de complete beplantingsplan doorgenomen en aanpassingen gedaan waar nodig, bloeiende vaste planten zijn erg gewild bij de bewoners en dan is het leuk als deze ook vanaf binnen zichtbaar zijn! Zodat iedereen er optimaal van kan genieten.

Ook het entree is belangrijk, dat geeft bewoners, maar ook de familie een prettig en warm welkomsgevoel.

Bij alle tuin aanpassingen is onderhoudsvriendelijk, kwaliteit en duurzaamheid een belangrijk aspect.

Mocht u geinteresseerd zijn en/of iemand weten uit uw familie of kennissen kring, die werkzaam bij een zorgcentra in de regio, dan zouden wij graag in contact komen! 

Dit kan via de Linkedin van Arjan Balkenende, mailen met arjan@balkenende.nl of gewoon even bellen/appen middels 06 46708161.

Graag tot ziens!