Bedrijfstuin

Een nette bedrijfstuin straalt professionaliteit uit en draagt bij aan het positieve imago van uw bedrijf. Dit kan op allerlei manieren. Het ontwerpen van een bedrijfstuin is doorgaans horizontaal maar ook verticale tuinen, bijvoorbeeld langs de gevel geeft een sfeervolle uitstraling wat goed bij het imago van uw bedrijf past.

Een bedrijfstuin is ook fijne plek voor de medewerkers. Bij mooi weer genieten alle collega’s ook van het groen. Door bijvoorbeeld het plaatsen van picknicktafels kan de lunch daar gegeten worden. Of een rustige buitenruimte met een overkapping voor eventueel overleg momenten in een groene sfeer. Waarom zou je nog op de hei gaan zitten?!

Bedrijfstuin door Balkenende Hoveniers

Balkenende Hoveniers denkt graag creatief mee. Ook binnen, in de kantoorruimtes, kan een groene oase een leuke optie zijn. Hiermee creëer je rust, beleving en ontspanning.

Naast het ontwerpen van tuinen verzorgen wij ook de aanleg van tuinen. Met een goed, gedreven en ervaren team hoveniers komt het ontwerp tot leven.

Naast de aanleg van een bedrijfstuin is het ook belangrijk dat de tuin onderhouden wordt. Onkruid, dode planten en rommel doen af aan uw bedrijf, maar geven klanten, leveranciers en andere partijen ook een slecht beeld van uw bedrijf.

Natuurlijk groen in een compacte kantoortuin
Expert Femke snoeit de haag met een elektrische heggenschaar

Bedrijfstuin elk seizoen stralend

Elk seizoen heeft weer een andere invloed op bedrijfstuinen. Bij Balkenende Hoveniers zien we de charme van elk seizoen en zorgen we dat uw bedrijfstuin het hele jaar door er stralend bij ligt. Van een kleurrijke bloementuin in het voorjaar tot een herfst sfeer in het najaar.

Waarom uw bedrijfstuin laten onderhouden?

Bedrijfstuinen hebben net als privétuinen onderhoud nodig. Waar het onderhoud in privétuinen nog wel eens achterwege gelaten wordt, is dat bij bedrijfstuinen geen optie. Uw bedrijfstuin is het visitekaartje voor de rest van het bedrijf, de eerste aanblik voor bezoekers, maar ook de werkruimte voor werknemers. Een goed onderhouden bedrijfstuin is van waarde voor de uitstraling van het bedrijf, maar ook voor het werkplezier van uw werknemers en uzelf.

Tuinonderhoud kost tijd, maar ook vakkennis en expertise. Met onze jarenlange ervaring in het hoveniersvak kennen wij de kneepjes van het vak en weten we hoe we tuinonderhoud het beste aan kunnen pakken. Bij Balkenende Hoveniers is het tuinonderhoud van uw bedrijfstuin in goede handen.

Door uw bedrijfstuin onderhoud uit handen te geven bespaart u eigen tijd, waardoor u zich volledig kunt richten op uw bedrijf en tegelijkertijd kunt genieten van een prachtig onderhouden bedrijfstuin.


Beheersplan onderhoud aan bedrijfstuinen

Een goed beheersplan voor het onderhoud van uw bedrijfstuin is belangrijk, om ervoor te zorgen dat de tuin er altijd netjes uitziet. Balkenende Hoveniers maakt graag op maat gemaakte plannen die aansluiten op de behoeften van uw bedrijfstuin.

Het beheersplan bestaat uit een overzicht van de diverse onderhoudswerkzaamheden voor uw bedrijfstuin. We houden hierbij rekening met diverse factoren zoals de grootte van de bedrijfstuin, de specifieke wensen en natuurlijk ook het budget.

Ons beheersplan bevat verschillende onderhoudsaspecten, aangepast op elke specifieke bedrijfstuin:

 • Periodiek onderhoud: Regelmatig onderhoud van uw bedrijfstuin, zodat de tuin altijd verzorgd oogt

 • Snoeibeurt: Het snoeien van de bomen en struiken in uw bedrijfstuin om de nette uitstraling te behouden

 • Seizoensgebonden onderhoud: Het klaar maken van de tuin voor het aankomende seizoen

Onderhoud op basis van eigen wensen

Naast het beheersplan voor het onderhoud aan de bedrijfstuin is er ook ruimte voor de eigen wensen van onze opdrachtgever. Elk bedrijf en ook elke bedrijfstuin is uniek, waardoor er andere wensen zijn voor het tuinonderhoud van verschillende bedrijfstuinen. Balkenende Hoveniers werkt nauw samen met de klanten om de specifieke wensen uit te voeren.


Snoeischaar wordt gebruikt om een tak af te knippen

Soorten bedrijfstuinen geschikt voor onderhoud 

Door onze jarenlange ervaring werken wij met veel verschillende soorten bedrijfstuinen. Wij hebben de expertise in huis om uw bedrijfstuin te onderhouden. Of het nu gaat om een strakke bedrijfstuin, een gezellige kantoortuin, een daktuin of een binnentuin, Balkenende Hoveniers neemt graag het onderhoud uit handen.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar professioneel ontwerp, aanleg of onderhoud voor uw bedrijfstuin? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat. Arjan Balkenende staat met enthousiasme en passie klaar om mee te denken over alle mogelijkheden. Onze hoveniers staan met hun expertise klaar om uw bedrijfstuin vakkundig aan te leggen en te onderhouden.Meer weten? Vraag
een offerte aan

 • 30 jaar ervaring
 • Groenspecialist
 • Deskundig in voorbereiding en uitvoering
 • Persoonlijk contact
 • Gebruik van duurzame producten

Onze tuinen

Meer weten?
Stel een vraag
aan onze expert Pau Ming

 • Klantvriendelijk
 • Vakman
 • Enthousiast