Hovenier Haarlem

Welkom bij Balkenende Hoveniers, expert in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Haarlem. Haarlem is voor ons bekend terrein, met meer dan 30 jaar ervaring hebben we al veel in Haarlem gewerkt. U bent bij ons aan het juiste adres voor een betrouwbare hovenier in Haarlem. We willen u graag het één en ander vertellen over onze diensten, onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen in Haarlem.


Bloeiende beplanting in natuurlijke tuin

Opzoek naar een hovenier in Haarlem?

Balkenende Hoveniers heeft veel ervaring met tuinen in Haarlem. We helpen u dan ook graag om uw droomtuin te creëren. Van een sfeervolle stadstuin tot een gezellig dakterras en van een strakke bedrijfstuin tot een inspirerende kantoortuin, wij hebben de kennis en kunde in huis om u te adviseren. Naast advies kunnen wij de gemaakte plannen ook waarheid laten worden met het werk van onze experts.

De ideale partner voor uw tuin

De tuin is meer dan slechts een stukje buitenruimte. Uw tuin en woning worden bij Balkenende Hoveniers één geheel. Wij vertalen uw wensen naar een tuinontwerp en denken daarin proactief met u mee. Ons team van ervaren hoveniers in Haarlem gaan vervolgens aan de slag in uw tuin en brengen het ontwerp tot leven in uw tuin.

Ook voor bedrijfstuinen, schoolpleinen, speeltuinen en ander groen zijn wij de ideale partner in Haarlem. We hebben ervaring met een grote variatie aan tuinen en geven u het juiste advies.

Hoe werkt Balkenende Hoveniers in Haarlem

Wij leveren hoogwaardig vakwerk, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Vanaf het allereerste contact gaan we samen met u in gesprek, delen we onze plannen en geven we eerlijk advies. Elk project is in onze ogen een uniek project en iedere klant verdient persoonlijke aandacht. Door te luisteren naar uw wensen kunnen we aan de hand van onze ervaring en adviezen een ontwerp maken dat voldoet aan wat u voor ogen heeft. Zo maken we samen Haarlem nog een stukje mooier.

Expert Yvan in tuin met duimopstekende collega
Expert Gert - Snoeien haag

Onze diensten in Haarlem

Tuinontwerp

De eerste stap naar uw droomtuin is het tuinontwerp. We luisteren naar uw wensen en behoeften, waarna we een ontwerpvoorstel doen. In overleg passen we het ontwerp aan zodat hetgeen op papier staat, ook precies dat is wat u voor ogen heeft. Het tuinontwerp vormt de basis voor elke tuin, van stadstuin tot bedrijfstuin.

Tuinaanleg

Balkenende Hoveniers legt diverse tuinen aan in Haarlem. Op de pagina tuinaanleg vertellen we u meer over de aanleg van diverse soorten tuinen. Het proces van de tuinaanleg is altijd in overleg. Vanaf het eerste contact tot de oplevering streven wij naar transparantie, goede communicatie en overleg. Door onze manier van werken creëren we niet zomaar tuinen, maar uw eigen droomtuin.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is noodzakelijk om de tuin netjes en leefbaar te houden. Het onderhoud kan echter best wat tijd kosten en niet iedereen heeft die tijd. Naast tijd is ook kennis en kunde van het groen en de tuin belangrijk. Wij hebben deze kennis en kunde in huis en nemen dan ook graag het tuinonderhoud uit handen. Van winterklaar maken tot periodiek onderhoud en van een onderhoudscontract voor bedrijven tot de jaarlijkse voorjaarsbeurt bij particulieren, u bent bij Balkenende Hoveniers aan het juiste adres.

Van Tuinontwerp tot Tuinaanleg en Tuinonderhoud

Balkenende Hoveniers heeft alles in huis voor uw tuinwensen. Van begin tot eind kunnen we u begeleiden en adviseren in het gehele tuinproces. Naast het advies en het tuinontwerp hebben wij ook de expertise in huis om de tuinplannen uit te voeren en uw droomtuin aan te leggen. Na de aanleg van uw tuin nemen wij ook graag het tuinonderhoud uit handen. Met ons tuinonderhoud kunt u het jaar door genieten van een net onderhouden tuin.

Balkenende logo in groene tuin


Meer weten? Vraag
een offerte aan

  • 30 jaar ervaring
  • Groenspecialist
  • Deskundig in voorbereiding en uitvoering
  • Persoonlijk contact
  • Gebruik van duurzame producten