Hovenier Haarlemmermeer

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier in Haarlemmermeer? Bij Balkenende Hoveniers bent u aan het juiste adres. Wij zijn de specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in de Haarlemmermeer. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij de kennis en kunde in huis om uw droomtuin te realiseren.

De hovenier in Haarlemmermeer

Ons bedrijf bevindt zich in de Haarlemmermeer. Balkenende Hoveniers kent de omgeving en is dus bij uitstek het juiste hoveniersbedrijf voor tuinen in de Haarlemmermeer. Onze experts staan voor u klaar om uw tuinwensen om te zetten naar een droomtuin. Of het nu gaat om het ontwerp en de aanleg van een nieuwe tuin of de renovatie van een bestaande tuin, wij bieden diverse diensten aan waarmee we aan uw wensen kunnen voldoen.

Groene appels aan appelboom
Expert Femke met kruiwagen groenafval

Voordelen Balkenende Hoveniers

Balkenende Hoveniers is bekend in de regio. Wij kennen de Haarlemmermeer en de Haarlemmermeer kent ons. Uw tuinwensen uitlaten voeren door Balkenende Hoveniers brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Ervaring: Balkenende Hoveniers bestaat al meer dan 30 jaar. In deze 30 jaar hebben wij gewerkt met diverse soorten tuinen in alle soorten en maten. We weten wat werkt en ook wat juist niet werkt.
  • Expertise: De experts van Balkenende Hoveniers hebben de kennis en kunde om uw tuinwensen te vertalen naar de realiteit. Onze hoveniers houden van aanpakken en denken graag met u mee.
  • Persoonlijk: Balkenende Hoveniers is een kleinschalige regionaal hoveniersbedrijf. Bij ons staat u, de klant, centraal. We luisteren naar uw wensen en geven vrijblijvend advies. Door deze nauwe samenwerking ontstaan de mooiste tuinen.
  • Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Wij werken met vaste lokale leveranciers waardoor u verzekert bent van kwalitatief hoge materialen. Daarnaast zijn wij transparant en staat duidelijke communicatie hoog in het vaandel. Balkenende Hoveniers is aangesloten bij de VHG, dit biedt zekerheid voor klanten.
  • Duurzaamheid: Duurzaamheid is een belangrijke factor in de tuin, daarom streven wij ook naar duurzaam werken met duurzame materialen. We zeggen niet voor niets: ‘Groen maakt gelukkig’.

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in de Haarlemmermeer

Balkenende Hoveniers biedt diverse tuindiensten aan in de Haarlemmermeer. Onze experts werken nauw met u samen om aan uw wensen te voldoen.

Tuinontwerp Haarlemmermeer

Arjan heeft ervaring met het ontwerpen van diverse soorten tuinen. Of het nu gaat om een grote siertuin met veel organische lijnen, de vergroening van een schoolplein of de efficiënte indeling van een kantoortuin. Arjan bekijkt de mogelijkheden en luistert graag naar uw wensen. Door de mix van uw wensen en onze kennis komen we tot een mooi tuinontwerp.

Tuinaanleg Haarlemmermeer

Onze experts hebben zowel de kennis als de kunde in huis om uw tuin aan te leggen. Van kleine stadstuinen tot grote schoolpleinen en van strakke bedrijfstuinen tot luxe villatuinen. Ook in het proces van de tuinaanleg vinden we het prettig om nauw contact met de klant te hebben. Door samen het proces en de vorderingen te bespreken, zorgen we ervoor dat het echt uw eigen droomtuin wordt.

Tuinonderhoud Haarlemmermeer

Tuinonderhoud is belangrijk om de nette uitstraling van uw tuin te behouden, maar ook om de groei van de beplanting te bevorderen. Het onderhoud aan de tuin is echter een tijdrovende klus en ook niet iedereen heeft groene vingers. Graag nemen wij het tuinonderhoud uit handen, zodat u zeker bent van een nette tuin met groeiende beplanting. Ook met het tuinonderhoud van bedrijfstuinen in de Haarlemmermeer hebben wij veel ervaring.

Expert Rob tussen het groen
Slogan Groen maakt Gelukkig op een bus

Ga voor groen!

Wij staan voor u klaar om van uw tuin uw droomtuin te maken. Vergroening is hierin wat ons betreft erg belangrijk. Door het toevoegen van groen ontstaat er een fijne sfeer in de tuin, maar het versterkt ook de drainage en het is goed voor de insecten. Naast ‘standaard’ groen kunt u ook kiezen voor eetbaar groen. Het planten van kruiden, groenten en fruitbomen voegt iets bijzonders toe aan uw droomtuin, u kunt gaan eten van eigen bodem!

Balkenende Hoveniers Haarlemmermeer

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We komen graag met in u contact om uw wensen en ideeën door te spreken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of adviesgesprek en ontdek wat wij voor uw tuin in de Haarlemmermeer kunnen gaan betekenen.

Meer weten? Vraag
een offerte aan

  • 30 jaar ervaring
  • Groenspecialist
  • Deskundig in voorbereiding en uitvoering
  • Persoonlijk contact
  • Gebruik van duurzame producten