Ons uitgebreide servicegebied

Balkenende Hoveniers is uw betrouwbare partner bij het gehele tuinproces. Van onderwerp naar aanleg en onderhoud. Wij zijn een lokaal bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het hoveniersvak. We werken graag in de eigen regio, omdat we die regio goed kennen. Daarnaast werken wij ook prettig samen met lokale leveranciers met wie we vaak al 20 tot 30 jaar samenwerken.

Balkenende logo in groene tuin
Werkplek Balkenende Hoveniers

Waar zijn wij gevestigd ?

De thuisbasis van Balkenende Hoveniers is Lisserbroek, centraal tussen Leiden en Haarlem. Vanuit deze centrale positie werken we met onze passie en toewijding in de tuinen uit de regio. Op kantoor creëren we unieke ontwerpen en doen we alle werkvoorbereidingen. We komen ook graag bij u thuis om de situatie ter plekke te bekijken. Onze experts vertrekken dagelijks vanuit Lisserbroek om van uw tuin een droomtuin te maken.

Waar zijn wij actief?

Ons werkgebied bevindt zich binnen 30 kilometer vanaf Lisserbroek. Dat is dus van Amsterdam tot Wassenaar en van Haarlem tot Alphen aan den Rijn. In overleg voeren wij ook werkzaamheden uit buiten ons werkgebied, bijvoorbeeld in den Haag.

Of u nu in een drukke stad woont of in een rustig klein dorp, Balkenende Hoveniers staat voor u klaar om de tuinwerkzaamheden uit te voeren.

Uw hovenier in onder andere:

Ons team van professionele experts staat dagelijks voor uw klaar om uw tuinwensen werkelijkheid te laten worden. Van tuinaanleg tot tuinonderhoud, van bedrijfstuinen tot stadstuinen en van villatuinen tot daktuinen, bij Balkenende Hoveniers hebben wij de kennis en kunde in huis voor de diverse soorten tuinwerkzaamheden.

Wij zijn actief in diverse gebieden, waaronder:

Haarlem

Haarlemmermeer

Leiden

  Expert Femke - Snoeien Haag

  Meer weten? Vraag
  een offerte aan

  • 30 jaar ervaring
  • Groenspecialist
  • Deskundig in voorbereiding en uitvoering
  • Persoonlijk contact
  • Gebruik van duurzame producten